Kreatív szervezŐ

Kreatív szervezŐ

Kreatív szervezŐ

Másodszor is férjhez mentem - az első férjemhez!

Esküvő 2.0, avagy a rózsás hangulat...

2019. július 23. - Kreatív szervezŐ

csokor.jpg

A lányok életükben egyszer tervezik, hogy férjhez mennek. Sokszor már kislányként erről álmodoznak. Sokan jó előre megtervezik az esküvőjüket. Mivel mindent tökéletesre szeretnének, így a legtöbben saját maguk is szervezik az eseményt. (Esküvőszervezővel is lehet ugyanolyan csodás! Egy szervezéssel megbízott segítő még a szervezéssel járó stresszt is leveszi a vállunkról. 10 évvel ezelőtt én is úgy gondoltam, hogy majd én megszervezem, de a végén rájöttem, hogy nem tudtam mibe vágom a fejszém. Mennyi stressz, idegeskedés hogy minden tökéletes legyen, erre csak akkor döbbentem rá.)

De mi történik akkor, ha az élet úgy hozza, hogy valóban nagyon jól sikerült a saját szervezésben rendezett NAGY NAP? Szeretnénk újra átélni a készülődés és a tökéletes nap minden egyes pillanatát? Hát megszervezzük újra! Mi 10 év után arra vágytunk, hogy újra kimondjuk, világgá kiabáljuk és egymás szemében elmerülve megéljük, hogy összetartozunk. 

Kérdés persze, hogy meddig várjunk? A legközelebbi jelentős évforduló az ezüstlakodalom, amire 25 évig kell várni. Ki tudja, mi történik addig, élnek e még a szüleink, a hozzánk legközelebb álló családtagok, vagy akár mi magunk is. Úgy döntöttünk, nem várunk az ezüstlakodalomig, hanem már most összetrombitáljuk a családot. Megerősítjük a fogadalmunkat és megszervezzük a rózsalakodalmunkat, azaz a 10. házassági évfordulónkat. Minden évforduló egy lépés a nemesedés felé. Így lesz az első évforduló a gyapjúlakodalom, az ötödik a fa, a tizedik pedig a rózsa.

Lesz ruha, szertartás és lakodalom is, annyi különbséggel, hogy ezt az esküvőt családi körben ünnepeljük - ami nálunk közel 100 fő. A döntésünkkel őket is inspirálhatjuk arra, hogy éljék az életüket teljes szívvel és merüljenek el a boldog pillanatokban. Teremtsenek maguknak olyan perceket, melyekben jó lenni. Jó otthon lenni. Egymásban.

v.jpg

Esküvőszervezőként izgalmas és inspiráló feladat, „menyasszonyként” pedig mély érzelmekkel feltöltő családi esemény. Varázslat. Imádtam minden egyes pillanatát. A szolgáltatók egy része már üzleti partnerként is bevált, volt köztük olyan, aki az első esküvőn is jelen volt.

Mióta anya vagyok, másként élem meg a nőiességem is. Változtam kívül és belül is. Nem tudom szavakba önteni, milyen élmény volt újra ellátogatni az esküvői ruhaszalonba édesanyámmal. Újra megszeppent lánya lettem az én bölcs és szeretnivaló édesanyámnak. Amikor meglett a tökéletes ruha, az leírhatatlan érzés volt, érezte Ő is és én is, megható pillanat. Ugyanúgy, mint tíz évvel ezelőtt…

anya_es_en.jpg

 A tematikát nem is kellett keresnünk: rózsa mindenütt. Rózsamotívum a meghívókon, a szalvétákon, a székszoknyákon a szalag helyén. Rózsaszirmok borították az asztali futókat, a szertartás idején a földet és krémrózsába borult a menyasszonyi torta. A virágdekorációt is az évfordulóra hangoltuk: klasszikus rózsa, angol tearózsa, szellőrózsa, csokros, pünkösdi és labdarózsa járt virágtáncot a csokorban és a vázákban is. A jegygyűrűket ezúttal a gyermekeink hozták, természetesen gyűrűpárna helyett rózsafejekbe tűzve.

rozsalakodalom1.jpg

Nem volt más hátra, mint hogy ünnepeljünk, hiszen minden adott volt egy rózsás hangulatú esküvőhöz. 

Boldog vagyok, hogy belevágtunk, hogy megtettük és kimondtuk. A kapcsolatunk is kivirágzott. Hiszem, hogy időnként meg kell állnunk és el kell számolnunk önmagunkkal ahhoz, hogy élni és megélni tudjuk a hétköznapokat. Mi megtettük. Ez volt a második legjobb döntés, amit közösen hoztunk. (Az első az, hogy egymás mellett döntöttünk.)

Ha kedvet kaptatok, hogy megújítsátok a fogadalmatokat valamelyik jeles évfordulón, vagy az év bármely másik napján, ha szeretnél tapasztalatokat cserélni, vagy az első esküvőtökhöz keresel professzionális segítséget, fordulj hozzám! Látogass el a Kreatív SzervezŐ (https://www.kreativszervezo.hu/) oldalára!

süti beállítások módosítása